Home

B&B;

Kamers

Arrangementen

Zonnebloemen

Omgeving

Woonwinkel & Schenkerij

Prijzen

Contact

Over ons


Gastenkamer de"Chocolat" is een klassiek, romantisch ingerichte gastenkamer op de eerste verdieping. In de kamer staan twee één persoonsbedden die desgewenst gekoppeld kunnen worden. Vanuit de kamer loopt u zo uw eigen charmante badkamer in met douche, bad en wasmeubel. Naast de badkamer bevindt zich een appart toilet.
    

 


 

De "Italian white" is knusse romantische gastenkamer in wit tinten op de zolder van onze B&B. Met gezellige bedstede(2.10/1.60). Aanrecht blokje met magnetron, koel kastje en een gezellig zitje met twee comfortabele fauteuils. Verder beschikt u over een eigen luxe badkamer met een bad op pootjes, douche, wastafel en wc.
      De "Moonbright" is een ruime, lichte romantische gastenkamer op de eerste verdieping. U slaapt in een ruim twee persoonsbed. Vanuit uw slaapkamer loopt u zo uw eigen badkamer in met een douche, bad, wastafel en toilet.
      
 

De "Velvet Queen" is een ruime gastenkamer op de benedenverdieping. De gastenkamer beschikt over een eigen badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. Verder is hier een klein goed ingericht keukentje aanwezig waar u zelf u maaltijden kunt bereiden. U slaapt in deze gastenkamer in een comfortabele en gezellige bedstede. Niet alleen de brocante inrichting van deze bijzondere gastenkamer is aantrekkelijk, ook het uitzicht mag gezien worden. U kijkt uit op het nabij gelegen weiland waar vaak schapen grazen. In het vroege voorjaar kunt u hier tevens genieten van de pasgeboren lammetjes.


      


Helianthus Zathe, De Feart 17, 9222 NR Drachtstercompagnie, Telefoonnummer 0512-342488, Mobiel 0630916338, E-mail: info@helianthus-zathe.nl