Home

B&B;

Kamers

Arrangementen

Zonnebloemen

Omgeving

Woonwinkel & Schenkerij

Prijzen

Contact

Over ons


Wie zijn wij

Na vele omzwervingen in Friesland hebben we nu een plek gevonden waar we ons prettig en thuis voelen. Het is een plek waar we onze drie kinderen graag op zien groeien.
Rust en ruimte! Een heerlijk erf waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Voldoende ruimte voor onze dieren; Lisselotte de ruwharige dwergteckel, Florus de jonge teckeltwee poezen Klaas en Amalia, de kippen, Sander onze "ondeugende" schetlandpony en onze paarden Leonardo en Yorke en nog veel meer dieren.
Een fijne grootte boerderij waar de woonkeuken een belangrijke plek inneemt. Deze ruimte gebruiken we het meest. Het is de plek waar we ontspannen, tv kijken, spelletjes doen en natuurlijk lekker koken en samen eten. Kerstin houd erg van koken op de AGA. Ze experimenteert graag met allerlei recepten en ingrediënten.
Het dorp is op loop/fiets afstand en met de auto zijn we snel bij de winkels en andere voorzieningen die het leven aangenaam kunnen maken.

Naast het exploiteren van de B&B bieden wij mensen met een begeleidingsvraag door de week van 9.00 uur tot 16.00 uur dagbesteding in en rondom de boerderij
De B&B zien wij vooral als hobby en extra uitdaging en ook niet onbelangrijk, extra inkomsten om ons erf en de bijgebouwen verder vorm te geven. Wij vinden het prettig mensen een fijn en bijzonder verblijf te bieden. Wij vinden het belangrijk dat de gasten kunnen meegenieten van onze boerderij en de omgeving.

Voor wie dit leuk vindt kunnen we natuurlijk van alles vertellen over ons avontuur de verbouwing van onze boerderij. Want hoe je het ook went of keert, zelf verbouwen is en blijft een enorme klus. Een geweldig avontuur. Ondanks de vele zorgen en tegenslagen is het mooi samen iets op te bouwen. Het creëren van iets nieuws, het zien groeien en gaandeweg vorm krijgen door je eigen toedoen, door eigen inspanning heeft iets bijzonders.
Wanneer anderen zich weer eens afvragen waar wij toch aan zijn begonnen, zijn wij iedere keer weer ontzettend blij wanneer er iets af is. Deze momenten doen alle tegenslag vergeten.

We vinden het heerlijk om met inrichting, decoratie en renovatie bezig te zijn.
Wij genieten dagelijks van deze unieke plek. Dat gevoel delen wij graag met onze gasten.
 


Helianthus Zathe, De Feart 17, 9222 NR Drachtstercompagnie, Telefoonnummer 0512-342488, Mobiel 0630916338, E-mail: info@helianthus-zathe.nl